Over Equi’luxx

Iedereen in z’n eigen stijl!

Na enkele jaren actief te zijn geweest in de ruitersportsector, was de tijd er gekomen om m’n eigen weg in te slaan. Zelf heb ik altijd al een passie gehad voor kwalitatieve materialen en een eigen stijl te hebben.

Toen ik de kans kreeg met Custom en Aviar te werken, kwamen 3 interesses samen. Paarden, een eigen stijl en kwalitatieve materialen. 

Dit is dan ook een boeiende opdracht, om het geschikte zadel voor zowel paard als ruiter te vinden. En uiteraard zijn deze zadels ook volledig zelf samen te stellen.

Verder blijf ik ook altijd verder zoeken hoe ik mijn klanten verder kan helpen met een persoonlijke service. Zo is het ook mogelijk om eigen dekens, zadeldekjes en ander materiaal volledig zelf naar eigen smaak te laten maken. En omdat kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen, werd de keuze gemaakt om met E.A. Mattes en Anna Scarpati (ASUP) te werken.

Eigen borduurdienst

Sinds kort is het ook mogelijk om uw materialen nog persoonlijker te maken. Dit door onze eigen borduurdienst. Zo kunnen logo’s of namen op uw materiaal aangebracht worden in eigen atelier.

topkwaliteit

op maat van paard & ruiter

Snelle service

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?